Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNI GRAFITI

FOTO Gnjusne poruke za Brekala osvanule su diljem Zagreba. Pogledajte što pišu navijači Dinama

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
29.01.2024.
u 09:01

Vidjet ćemo kako će navijači dinama reagirati kad Brekalo prvi put dođe na Maksimir. To se više ne može dogoditi u prvenstvu (ostao je još samo jedan ligaški derbi na Poljudu), ali potencijalno može u kupu.

Josip Brekalo senzacionalno je prije dva dana završio u Hajduku, nakon što mu je propao transfer u Dinamo. Iako je za njegov nedolazak u Maksimir kriva vrhuška Dinama, Brekalo se, očekivano, našao na udaru najžešćih navijača plavih. Jer, u njihovim očima nema veće izdaje nego kada odeš k najvećem rivalu.

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na Poljudu

Split: Ivan Perišić i Josip Brekalo pozdravili su navijače na Poljudu  prije početka utakmice
1/19

I zato je noćas na puno lokacija širom Zagreba osvanulo nekoliko grafita u kojima ga se proglašava Judom. "Brekalo, Judo, prisjest će ti izdaja", piše na njima. Navijači Dinama na forumima mu pišu: "Do nedavno si išao s nama na utakmice futsal Dinama, sad si pogazio sve naše ideale."  Fotografije možete pogledati u našoj galeriji na vrhu. 

Kako god, Brekalu sigurno nije lako, jer nikad nije tajio da su on i svi njegovi u obitelji veliki dinamovci, a sada je potpisao za Hajduk, za najvećeg rivala. Bila mu je to sigurno teška odluka, ali išao je najboljom logikom, a to je da u Hajduku ima punu minutažu i tako ulovi mjesto među putnicima za nogometni Euro.

VEZANI ČLANCI:

Vidjet ćemo kako će navijači dinama reagirati kad Brekalo prvi put dođe na Maksimir. To se više ne može dogoditi u prvenstvu (ostao je još samo jedan ligaški derbi na Poljudu), ali potencijalno može u kupu.

 

Ključne riječi

Komentara 74

DI
division
11:18 29.01.2024.

koja drama zbog par poruka, da je situacija obrnuta torcidaši bi ga fizički napali, možda mu i zapalili auto...

LF
le francuz
09:38 29.01.2024.

na stranu to što je uprava dinama zasr..a s transferom Brekala, ali da Brekalo, kao notorni Dinamovac, nakon toga iz inata ode u hajduk od svih klubova u koje je mogao otići, e pa to je teška sramota za njega i pao je na dno u očima svakog pravog navijača dinama! nema tog sapuna kojim se od ovoga može oprati!

DS
dr.sc.mr.itd.dr
10:08 29.01.2024.

sam je izabrao, sad neka se nosi s posljedicama svog izbora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije