Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA SA SJEVERA

FOTO Boysi transparentom prozvali člana skupštine Dinama: 'Navijaš li večeras za Partizanov bratski klub?'

Foto: Večernji list
1/28
07.03.2024.
u 21:40

"Oroši, za koga ti navijaš", prva je poruka koju su BBB-i izvjesili na utakmici Dinama i PAOK-a, a odnosila se na Karlovčanina Denisa Orošija, novog skupštinara koji je u mladosti navodno išao na utakmice Partizana. Idući transparent je pak glasio: Nedjelja u podne"

"Oroši, za koga ti navijaš", prva je poruka koju su BBB-i izvjesili na utakmici Dinama i PAOK-a. Referirali su se na novog Barišićeva čovjeka u skupštini, Karlovčanina Denisa Orošija, za kojeg je ovih dana procurila informacija da mu je tata bio vojno lice u Jugoslaviji, te da je Oroši zajedno s društvom s Korduna i Banije ponekad išao na utakmice Partizana.

A pošto je PAOK bratski Partizanov klub, onda su se BBB-i zapitali za koga je večeras gospodin Oroši navijao. Inače, Orošija je u skupštinu pogurao njegov Karlovčanin, šef Lana Grupe Nikola Hanžel, koji itekako dobro kotira u aktualnom Dinamu. Kadrovirao je prošle sezone Upravu sa svojim ljudima, a sad je u skupštinu pogurao i petoricu svojih Karlovčana.

VEZANI ČLANCI:

No, BBB-ima Hanžel, Oroši i društvo, sudeći prema transparentu, nisu previše simpatični.  Idući transparent kojeg su podigli BBB-i glasio je: "Nedjelja u podne". Pozvali su dečki sa sjevera tako sve najžešće navijače da uživo poprate glasanje za predsjednika, koje će se u prostorijama kluba odvijati u nedjelju od 12 sati. Nesumnjivo da će, dok skupštinari glasaju za predsjednika, izvana čuti glasnu pjesmu.

Početkom 2. poluvremena BBB-i su pak izvjesili transparent: "Evo vam bilješke za nedjelju - Velimir Zajec". Jasna je to poruka 60-orici skupštinara koji će u nedjelju odlučivati o novom predsjedniku Dinama. Podsjetimo, ostala su dva kandidata, aktualni predsjednik Mirko Barišić, te Velimir Zajec.

1/105

Komentara 5

DI
dinol
08:09 08.03.2024.

Izbor izmedu 2 penzionera!?? Nevjerojatno da veliki klub kao GNK dinamo nije u stanju pronaci jednog mladeg, kvalitetnog, nogometno i ekonomski educiranog direktora. Zajec to definitivno nije!

SN
Senf na kobasicama
21:54 07.03.2024.

ovi nisu ni svjesni kaj bu se desilo ak bu glasali između sebe.

RE
Reall
22:11 07.03.2024.

Jadna nam majka, imamo sindrom Hajduk, ulica se uključila u vođenje kluba. Iza ulice skriveni ineresi pojedinaca za koje zna samo par “uličara”! Dobro za Rijeku i Osijek gdje se zna tko je gazda. Slijedeće sezone borba za prvaka između Rijeke i Osijeka, tako i treba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije