Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA JE KASNILA

FOTO Bizarna situacija u Gorici! Evo zašto je utakmica s Hajdukom kasnila čak 10 minuta

Zagrijavanje uoči utakmice 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/14
09.03.2024.
u 17:49

Najprije je saniran sjeverni gol pa južni, a zbog ovih radnih pothvata utakmica je kasnila 10-ak minuta. Teren u Velikoj Gorici je često u lošem stanju, a klubovi se nerijetko žale na njega

Hajduk i Gorica susreli su se u utakmici 26. kola Hrvatske nogometne lige. Utakmica je kasnila 10-ak minuta zbog nejednake visine golova na terenu. Prilikom mjerenja njihove visine, suci su utvrdili odstupanje od desetak centimetara u udaljenosti trave do prečke.

09.03.2024. Velika Gorica - Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Pred golovima je bio nabacan pijesak. Izgleda da se on s vremenom stisnuo pa su golovi potonuli dublje u zemlju. Žalile su se obje momčadi, a organizatori su počeli iskopavati teren kako bi ujednačili visinu golova.

VEZANI ČLANCI:

Najprije je saniran sjeverni gol pa južni, a zbog ovih radnih pothvata utakmica je kasnila 10-ak minuta. "Moram biti malo kritičan prema organizatorima. Za nejednaku visinu golova znali su još sat i pol prije utakmice, ali su to krenuli rješavati u zadnji čas i utakmica zato kasni", rekao je komentator MAXSporta gdje se utakmica prenosi.

VIDEO Rakitić otkrio senzaciju: Hrvatska me zvala da se vratim u reprezentaciju. Spreman sam to napraviti


 

Komentara 3

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
18:18 09.03.2024.

Ovi balkanski derbiji klubova sa juga i sjevera regije su uvik uzbudljivi i vatreni.

BU
busbus59
19:32 09.03.2024.

Kako sjeverni i južni gol kad su golovi istok zapad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije