Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA LIGUE 1

Footmercato: Lovro Majer dogovorio je osobne uvjete i odlazi u Bundesligu

Rotterdam: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči sutrašnje utakmice protiv Španjolske
Luka Stanzl/PIXSELL
28.07.2023.
u 10:56

Hrvatski veznjak prema navodima Francuza prelazi u uglednog njemačkog prvoligaša

Francuski mediji pišu kako je pitanje vremena kada će Lovro Majer napraviti izlazni transfer iz Rennesa, navodno je dogovorio osobne uvjete te prelazi u njemački Wolfsburg kod Nike Kovača. Direktor Rennesa Florian Maurice, potvrdio je da imaju ponudu za hrvatskog veznjaka koji je vezan ugovorom do ljeta 2026. godine.

Rennes se nadao da bi transfer mogao iznositi 30 milijuna eura, no Footmercato piše da je i 25 milijuna eura cifra s kojom bi mogli biti zadovoljni. Osim vukova, za Majera su zainteresirani milanski Inter, Newcastle te Bayer iz Leverkusena, a Wolfsburg je poslao već treću ponudu za Majera koja iznosi 20 milijuna eura plus bonusi. 

VEZANI ČLANCI:

To ipak prema spomenutom izvoru neće biti dovoljno jer Rennes inzistira na malo većoj svoti novca. Ostaje za vidjeti kako će se raspleti ova situacija, ali vrlo je izgledno kako će Majer napustiti Ligue 1. 

Majer je u Rennes stigao u ljeto 2021. godine iz Dinama za 12 milijuna eura te ima ugovor do ljeta 2027. godine.. Za francuski klub odigrao je 78 utakmica te zabio devet golova i podijelio 16 asistencija.

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
11:57 28.07.2023.

Majko mila uvjek moraju tamo gdje su nasi treneri i ide jos u losiji klub neznam sta se dogadja!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije