Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa Libertadores:

Flamengo blizu ulaska u finale, slavili protiv Barcelone

Copa Libertadores - Semi Finals - First Leg - Flamengo v Barcelona SC
Silvia Izquierdo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.09.2021.
u 09:12

U prvom polufinalnom susretu, na domaćem terenu u Rio de Janeiru, Flamengo je s 2-0 pobijedio Barcelonu, predstavnika Ekvadora.

Nogometaši Flamenga došli su blizu ulaska u finale Copa Libertadores, južnoameričke verzije Lige prvaka.

U prvom polufinalnom susretu, na domaćem terenu u Rio de Janeiru, Flamengo je s 2-0 pobijedio Barcelonu, predstavnika Ekvadora.

Igrač utakmice bio je Bruno Henrique koji je postigao oba pogotka za Flamengo i to oba u prvom poluvremenu (21. i 38. minuta). Mogao se Flamengo još više približiti finalu jer je Barcelona od samog kraja prvog poluvremena ostala s igračem manje na terenu. Drugi žuti karton je dobio Molina, ali su gosti ipak sačuvali dva pogotka minusa prije uzvrata koji je na programu 30. rujna.

Podsjetimo da su u drugom polufinalu prvu utakmicu, bez golova, odigrali Palmeiras i Atletico Mineiro.

Prošle sezone ovo je natjecanje osvojio upravo Palmeiras koji je u brazilskom finalu, koje se nazire i ove sezone, svladao Santos 1-0.

Flamengo je, pak, dva puta osvojio Copa Libertadores u svojoj povijesti, a zadnji put prije dvije sezone kada je u finalu bio bolji od argentinskog River Plate.

Copa Libertadores, polufinale (prva utakmica): Flamengo (Bra) - Bracelona (Ekv) 2-0 (Bruno Henrique 21, 38)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije