Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko uz Marka

Fiorentina za Roga nudi 12 milijuna, hoće li Napoli nasjesti?

Marko Rog
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.12.2018.
u 14:41

Klub iz Firence tako je od Juventusa posudio i Marka Pjacu, ali nije to baš ispala neka velika sreća

Marko Rog mogao bi u siječnju postati novi član Fiorentine, ali pitanje je hoće li Napoli pristati na ponuđeno. Viole nude posudbu s opcijom otkupa ugovora u visini od 12 milijuna eura, što ne bilo zvučalo loše kada u pitanju ne bi bila - Fiorentina.

Klub iz Firence tako je od Juventusa posudio i Marka Pjacu, ali nije to baš ispala neka velika sreća. Naime, uzela ga je na posudbu za dva milijuna eura, obećala uplatiti još dvadeset za otkup ugovora, međutim sve ukazuje da do toga neće doći.

Pjaca će možda i ostati član Fiorentine do lipnja, ali s obzirom da prilike dobiva na kapaljku, najvjerojatnije Juventus neće dočekati ni Pjacu u daleko boljoj formi, a ni spomenutih 20 milijuna jer će ga Viole naprosto vratiti.

Upozorenje je to Napoliju, ali i samom Marku Rogu, kojemu hitno treba momčad u kojoj će igrati i nastaviti se razvijati. Utoliko ne čudi što su navodno i njegovi menadžer vrlo oprezni.

Jasno, bilo bi odlično kada bi i Pjaca i Rog pronašli topao i trajan dom na stadionu Artemio Franchi, ali trenutačno desetoplasirana momčad talijanskog prvenstva to ne jamči

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:22 20.12.2018.

Momak izgubio si 2 godine uzalud 😪

WE
weAreCro
16:47 20.12.2018.

Obojci bi najbolje bilo da se vrate u Dinamo i ponovno pokusat napravit transfer u nekom normalnom klubi koji nikako ne bi smio biti iz italije.

SA
SI aka SI
21:54 20.12.2018.

Ako Dinamo proda Olma za 25 milijuna, nek za te pare kupi i Roga i Pjacu. Ionako bi im to bilo najbolje za karijeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije