Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO LJETA

Nezadovoljna Fiorentina poslala Rebića ga na posudbu u posljednju momčad lige

Ante Rebić
screenshot/youtube
14.01.2016.
u 08:37

Hrvatski internacionalac u novom će se klubu za mjesto u momčadi boriti s iskusnim, ali i renomiranim napadačima poput Luce Tonija i Giampaola Pazzinija.

Ante Rebić napušta Fiorentinu, a u potrazi za većom minutažom odlazi u redove Hellas Verone, doznaje Goal.com.

Povremeni hrvatski reprezentativac već danas bi trebao odraditi liječničke preglede u novom klubu, te se priključiti treninzima posljednjeplasirane momčadi talijanske Serie A.

Hellas Verona imala je velike probleme s napadačima u dosadašnjem dijelu sezone, momčad Luigija Delnerija postigla je samo 12 prvenstvenih pogodaka u 19 odigranih utakmica. I jedina u Italiji i dalje nema prvenstvenu pobjedu.

Ante Rebić nije se uspjevao izboriti za mjesto u početnoj postavi Fiorentine gdje na krilnim pozicijama vlada prava gužva. Mladi napadač ove je jeseni skupio tek sedam nastupa za Fiorentinu u svim natjecanjima i postigao jedan pogodak. Odlaskom u novu momčad Ante Rebić želi vratiti samopouzdanje, zaigrati u skladu sa svojim mogućnostima, ali se i vratiti nadomak reprezentacije...

Hrvatski internacionalac u novom će se klubu za mjesto u momčadi boriti s iskusnim, ali i renomiranim napadačima poput Luce Tonija i Giampaola Pazzinija. Čelnici Hellas Verone proteklih su dana svoje redove osnažili i bivšim braničem Ajaxa i Milana Urbyjem Emmanuelsonom.

>> Više čitajte na Goal.com

>> Ante Rebić nije dovoljno dobar za nas!

Komentara 3

TO
Tonny96
08:49 14.01.2016.

Kaj je ovo: Nezadovoljna Fiorentina poslala Rebića ---->ga<---- na posudbu u posljednju momčad lige. Kaj to mi i našoj državi imamo i nepismene novinare?

HA
hajduk1966
12:33 14.01.2016.

Zadnji vlak,ako tu ne uspije ,onda pomorac

LI
Lik123
10:38 14.01.2016.

Ovaj propuh se baš nigdi nemre izborit za minutažu, ali bitno da se svi slažu da taj mora na Euro, a oko malog Halilovića svi odma skaču na zadnje noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije