Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuo pripreme

Filip Hrgović vratio se iz SAD-a jer nikako da mu dogovore meč

08.03.2023.
u 20:31

Nakon tri mjeseca priprema u SAD-u, vratio sam se u Zagreb radi neuspjelih pokušaj u dogovaranju meča za naslov IBF-ova privremenog prvaka, objasnio je Hrgović

Hrvatski teškaš Filip Hrgović vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država i trenirati će nastaviti u Zagrebu, u dvorani svog kluba Nokaut.

- Nakon tri mjeseca priprema u SAD-u, vratio sam se u Zagreb radi neuspjelih pokušaja u dogovaranju meča. Andy Ruiz se odlučio povući iz borbe za IBF-ov naslov privremenog prvaka. Boks je ponekad kompliciran sport, ali dok čekamo novosti vezane za ime idućeg protivnika i datum te borbe, znate gdje me možete pronaći - napisao je na svom Facebook profilu ilustriravši to s fotografijom iz svoje dvorane.

Hrgović je proteklih mjeseci trenirao u Miamiju, u dvorani kubanskog trenera Pedra Diaza s kojim je i prije trenirao. U planu je imao odraditi dio priprema i u Houstonu kod trenera Ronniea Shieldsa no to se nije zasad dogodilo jer nije dobio nadnevak sljedeće borbe.

Na IBF-ovoj rang-listi iza Andyja Ruiza (3.) nalaze se Deontay Wilder (4.) i Anthony Joshua (5.) no kako oni imaju druge planove, i ako je vjerovati da će se ići nadolje po listi, Hrgovićeva protivnika trebalo bi tražiti između Kubanca Franka Sancheza (6.), njemačkog Kurda Agita Kabayela (7.) ili Dilliana Whytea (8.).

Za domaću sportsku javnost ovog bi časa možda najzanimljiviji protivnik bio Agit Kabayel koji je prošle subote tehničkim nokautom pobijedio hrvatskog teškaša Agrona Smakićija i ponovo osvojio naslov profesionalnog prvaka Europe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije