Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potjerali ikonu

Figo: Raul je želio u Realu završiti karijeru, ali su ga otjerali

\'Former Portuguese soccer player Luis Figo holds up a card showing FC Barcelona during the Champions League draw at the Grimaldi Forum in Monaco August 25, 2011. Holders Barcelona have been drawn wit
\'STRINGER/FRANCE\'
04.10.2012.
u 15:21

– Smatram da bi Ronaldo ove godine mogao dobiti zlatnu loptu jer je osvojio Primeru

Bivši portugalski nogometaš Luis Figo za Al Jazeeru izjavio je kako je uvjeren da su ikonu madridskog Reala Raula Gonzaleza zapravo istjerali iz kluba.

– Raul je želio okončati karijeru u Real Madridu, ali nije bilo suđeno. Otjeran je iz Madrida. Nadam se da je sretan u Kataru.

Figo je jedan od onih igrača koji je u svojoj karijeri igrao za dva ljutita rivala, Barcelonu i Real. Uoči El Clasica upitan je tko je po njemu bolji nogometaš, Messi ili Ronaldo.

– Obojica su fantastični nogometaši i ne mogu se odlučiti. Ipak, smatram da bi Ronaldo ove godine mogao dobiti zlatnu loptu jer je osvojio Primeru – rekao je Figo koji smatra da prvenstvo još nije odlučeno, iako Barca ima osam bodova prednosti pred Realom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije