Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka

Fifa: Robert Murić je igrač Ajaxa!

Robert Murić
Matija Topolovec/Pixsell
23.07.2014.
u 08:45

Dinamo se može žaliti KAS-u, sportskom sudu u Lausanni.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar petrolio
petrolio
09:28 23.07.2014.

to je EU pravda, uvijek u korist kluba iz "zapadnog" dijela EU, na štetu "istočnjaka"...da je situacija obrnuta, nikad ne bi presudili u korist dinama

SP
Spezispezi
09:46 23.07.2014.

Samo mi nije jasno zašto taj Murić nije odmah išao u Ajax, a ne u Dinamo Zagreb. Trebao se talenat odmah javiti Ajaxu i reći evo mene sloboda sam i rado bih igrao za vas, tamo negdje kad su ga počeli trenirati s 11 godina, a ne ovako se mučiti hoćeš dobiti papire ili ne. Neka mi oproste s usporedbom, ali to je kao kad uzgajaš prasicu i kad naraste i udeblja se, dođe susjed i zakolje je i napravi kobasice.

VK
vječni krojf
11:54 23.07.2014.

To je rak rana naseg nogometa.Igraci i njihovi roditelji uzimaju svaku trunku u maticnim klubu,a kad se decko malo uzdigne odmah bi isao po milione,zaboravi sve ugovore i dogovore.Novinar pise da Muric moze igrati za Ajax,da, moze ali je pitanje dali je klasa za Ajax,ako nije mogao izboriti mjesto u Dinamo nece ni u Ajaxu.Ide na posudbu tamo negdje u trecu ligu,pa vamo pa tamo i biti ce najsrecniji covjek na svijetu ako ga Dinamo ponovo uzme.Koliko ja znam malo igraca je uspjelo na ovakav nacin.Ajax ga je uzeo jer ga takoreci ukrao a sta je ukradeno ne kosta nista pa nek se nadje bude li dobro je a u suprotnom nisu puno izgubili.Ja mu zelim srecu kao i njegovim roditeljima koji su si zamislili zivot bez motike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije