Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE POMOGLO NI 30 ASEVA
Povratak na članak

Ferrer nije Đoković - Ivo Karlović ostao bez finala u Dohi!

Španjolac je pobijedio sa 6:7 (2), 7:6 (5), 7:6 (4)

Komentari 5

DU
Deleted user
18:15 09.01.2015.

Šteta što nije uspio, ali po naslovu sam zaključio da je Ferrer jedno deset puta bolji igrač od Đokovića. (interesantno)

VL
DU
Deleted user
19:31 09.01.2015.

a ja sam mislio da je djokovic ferer....

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:56 09.01.2015.

hmmm.... iskreno govoreći, ne želim da me netko krivo shvati i zbilja se veselim svakom uspjehu bilo kojeg našeg sportaša. Međutim, gledao sam oba meča, i sa Đokovićem i sa Fererom i jedostavno mi je bilo muka gledati Karlovićevu igru i tenis... Samo serva i ništa više. Čim mu se uspije vratiti serva, onda se vidi koliko je loš na mreži, retenu i svemu ostalome što zbilja čini tenis zanimljivom igrom. Ovo što on radi i ima - samo serva, nikakav igra, atrakcija i sl... to nije to. Znam da se 'staro drvo ne savija'... ali ukratko - drago mi je zbog rezultata, ali igra mi je išla na živce.

VL
KI
kimi
20:37 09.01.2015.

A ja sm mislio da tekst piše novinar kad ono piše neki lik po kome "Novak ima napade besa" a Ferer urliče a uz put "nije Đoković". Zanimljivo.

VL
MI
miran
21:51 09.01.2015.

ASOVA! Ne "aseva". Kao sto i ne "baseva" vec BASOVA. Naucite vlastiti jezik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.