Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIR ALEX UVJEREN

Ferguson: Ronaldo je moj transfer desetljeća

Cristiano Ronaldo
Reuters
03.12.2009.
u 22:55

- Trebao nam je 2003. godine doći Ronaldinho. Izjalovilo se. Uzeli smo Ronalda kao zamjenu. Nismo mogli pogoditi bolje - izjavio je Sir Alex Ferguson, trener nogometaša Manchester Uniteda.

Portugalskoga 24-godišnjeg napadača, koji je ljetos dres Manchester Uniteda zamijenio onim madridskog Reala, Škot je u razgovoru za klupski magazin Inside United prozvao svojim najboljim transferom posljednjeg desetljeća.

- Ronaldo je bio fantastičan. Jednom riječju, senzacionalan igrač - rekao je Ferguson dodavši:

- Doveli smo ga u ljetu 2003. godine, u vrijeme kada smo pregovarali s Ronaldinhom, tada još igračem PSG-a. Propustili smo dovesti Ronaldinha i doveli smo Ronalda. Mislim da je momak sasvim nadoknadio nedolazak Ronaldinha.

- Zašto Ronaldinho nije došao? Dogovorili smo sve i odjednom je završio u Barceloni. Ne znam što se dogodilo s Peterom Kenyonom i ostalim menadžerima pri poslu. Znam samo da je odjednom propalo.

- Ronaldo je, bez obzira na sve, naš posao desetljeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije