Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelavić protiv Luke i Nike

Ferguson: Dobro smo i prošli, De Gea nas je spasio od potpune katastrofe

'Manchester United manager Alex Ferguson leaves the pitch after their 3-2 defeat during the UEFA Europa League round of 16 first leg football match between Manchester United and Athletico Bilbao at Ol
'PAUL ELLIS'
09.03.2012.
u 20:35

– Sasvim zasluženo smo pobijedili na Old Traffordu. Međutim, to nam ništa neće značiti ako to kod kuće ne potvrdimo – kazao je Marcelo Bielsa

Athletic iz Bilbaa pobjedom nad Manchester Unitedom na Old Traffordu (3:2) osvojio je simpatije diljem svijeta. Pobjeda hrabrih Baska odjeknula je i na Otoku, gdje su mediji jednoglasno zaključili da je pobjeda Athletica čista i potpuno zaslužena.

– Nema sumnje da je momčad iz Bilbaa bila bolja. Igrala je vrlo agresivno u napadima, ali to smo i očekivali. Naš je vratar nekoliko puta sjajno intervenirao, tako da je rezultat za nas mogao biti i lošiji – iskren je bio Sir Alex Ferguson.

Marcelo Bielsa stvorio je momčad vrijednu poštovanja. Igra brzo, lijepo i moderno, a postiže i odlične rezultate. U prvenstvu Španjolske na petome je mjestu i još je u borbi za mjesta koja vode u Ligu prvaka, a u Kraljevu kupu čeka je finale s Barcelonom, dok u Europskoj ligi ima odličnu priliku za ulazak u četvrtfinale.

A koliko je Europska liga zanimljiva, dovoljno govori podatak da je u osam utakmica igranih u četvrtak postignuto čak 24 pogotka, odnosno tri gola po utakmici.

U 28. kolu engleskog prvenstva (subota, 18.30, Sport Klub) očekuje nas zanimljiv dvoboj između Evertona i Tottenhama. Everton je neporažen u posljednjih osam utakmica i zato je David Moyes najavio da neće pretjerano mijenjati sastav. Nikica Jelavić zbog toga će ponovo na klupi čekati priliku, dok su dvojica Hrvata u momčadi Tottenhama, Modrić i Kranjčar, najavljena u početnom sastavu.

Spursi su u posljednje dvije utakmice engleskog prvenstva primili osam pogodaka, tako da im je vruće gostovanje na Goodison Parku prilika za povratak na pobjedničke staze. U prilog im ide i to što su na spomenutom stadionu poraženi samo tri puta u povijesti Premijerne lige.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagrepčanec
21:31 09.03.2012.

~~ TIPSTAR1x2. BLOGER . HR (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : tipstar1x2@gmail.comTIPSTAR1X2 . BLOGER . HR ~~

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije