Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Ferencvaros slavio 4:2 protiv Hajduka na pripremama u Turskoj

Split - Hajduk
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.01.2016.
u 16:28

Zbog ozljeda nisu za Hajduk nastupili Argentinci Velazquez i Velez, a u drugom dijelu dvoboja debitirao je Manuel Arteaga, napadač iz Venezuele. Premijeru u Hajdukovu dresu pamtit će po pogotku iz jedanaesterca u 81. minuti.

Još nema konkretnih vijesti o transferu Andrije Balića u Udinese. Stvorila se pat-pozicija u kojoj se obje strane slažu s iznosom transfera, ali nema dogovora kada je riječ o dinamici isplate. Temeljna odšteta je tri milijuna eura plus milijun eura bonusa.

Međutim, Udinese želi prvih milijun eura platiti na ljeto, pa još milijun eura u veljači 2017. godine, a plaćanje bi zaključio u ljeto iste godine. Hajduk bi sve to ubrzao za šest mjeseci, prvi milijun eura želi odmah, drugi na ljeto, a treći u veljači 2017. godine. Zbog toga je nastao šum u komunikaciji, a istječu posljednji sati prijelaznog roka.

Izgleda da neće biti ništa ni od transfera Lovre Kalinića u Aston Villu. Propao je i novi pokušaj dobivanja radne dozvole. Malo je tko i očekivao da će je dobiti. U međuvremenu, dok čeka ishod pregovora, Andrija Balić redovito trenira, a u prvoj pripremnoj utakmici u Turskoj trener Damir Burić postavio ga je u prvu momčad u dvoboju protiv Ferencvarosa, u kojem je Hajduk pobijeđen s 4:2 (2:1).

U finišu dvoboja još se dva puta zatresla mreža Splićana. Ferencvaros je vodeća momčad mađarskog prvenstva, ima 18 bodova prednosti ispred drugoplasiranog, a trener je nekadašnji njemački reprezentativac Thomas Doll.

Zbog ozljeda nisu za Hajduk nastupili Argentinci Velazquez i Velez, a u drugom dijelu dvoboja debitirao je Manuel Arteaga, napadač iz Venezuele. Premijeru u Hajdukovu dresu pamtit će po pogotku iz jedanaesterca u 81. minuti.

Hajduk je igrao u ovom sastavu: Stipica (od 46. Grbić) - Juranović, Milović, Bilji (od 46. Nižić), Milić (od 46. Pejić) - Jefferson - Maloku (od 46. Roguljić), Bencun (od 71. Prskalo), Balić (od 46. T. Bašić), Tudor - Sušić (od 46. Arteaga). Splićani su poveli pogotkom Jeffersona u 12. minuti, ali su Mađari do kraja poluvremena sa dva pogotka došli do vodstva.

>> Betis odustao od Andrije Balića, ostanak u Hajduku sve izgledniji

Komentara 16

NO
nori
17:11 29.01.2016.

Opet su krivi suci i Mamić

DU
Deleted user
16:46 29.01.2016.

Ma, samo da nisu igrali Puskas,Kocsis,Kubala,vidjeli bi oni svoga Boga !!!

BU
budagigo
17:47 29.01.2016.

dakle ništa novo..i u pripremnim utakmicama kao i u natjecateljskima-porazi haYdUka.dajte si uzmite kakvoga četvrtoligaša da vidite pobjedu.iako! niti to nije sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije