Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio Barcelonu

Fenomenalni Nadal u finalu izgubio samo tri gema

Rafael Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.04.2018.
u 18:40

Za 31-godišnjeg Nadala ovo je 11. trijumf u Barceloni kojim je izjednačio tjedan dana star vlastiti rekord po broju osvajanja istog ATP turnira,

Prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal pobjednik je ATP turnira u Barceloni, on je u finalu s uvjerljivih 6-2, 6-1 nadigrao Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Za 31-godišnjeg Nadala ovo je 11. trijumf u Barceloni kojim je izjednačio tjedan dana star vlastiti rekord po broju osvajanja istog ATP turnira, prošloga je tjedna po 11. put podignuo pobjednički pehar u Monte Carlu. Ukupno je velikom Španjolcu ovo 77. naslov u karijeri.

Mladom, 19-godišnjem Tsitsipasu ovo je bio prvi nastup u finalu nekog ATP turnira.

FINALE:

Rafael Nadal (Špa/1) - Stefanos Tsitsipas (Grč) 6-2, 6-1

Komentara 1

QQ
qqq
10:24 30.04.2018.

Svaka čast Nadalu, al mene zanima šta je ručao Nolo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije