Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPORODIO BIJELE
Povratak na članak

Fenomen Livaja: enfant terrible koji je pokrenuo renesansu Hajduka

'Livajamanija' koja je zahvatila Split i Dalmaciju usporediva je s onom koju je u siječnju 2005. izazvao bombastični transfer Nike Kranjčara. No, Livajina je po svemu ipak drugačija priča od Nikine.

Komentari 6

BS
Blue_shirt
17:00 15.02.2022.

Samo jedan mali dokaz kako mafija kontrolira hajduk. 1. igrac m.c. , svoje najjace godine proveo u hajduku, zabio preko 80 pogodaka za taj klub, nije pristajao na bogate ponude u najjacim danima svoje karijere nego sutio i igrao u bikelom dresu. 2. igrac m.l. vec sa 16g prihvatio prvu ponudu i ostavio hajduk , prvo potpisao sa mrskim neprijateljem z.m. potom ponisten dogovori utekao u italiju, nakom ato se nije snasao na zapadu, preselio na jug i istok europe i kad bjse ni tamo nike mogao biti u prvih 11, dogovorio povrat da spasi karijeru. Inace m.c. i m.l. su rodjeni unutar godine dana i zadnju veliku utakmicu hajduka u europi (inter) su igrali m.c. za bile, a m.l. se prvo smjeska sa klupe ali i usao za plave.... Danas nh prijeti ovom prvom (jadro/drava) a ovog drugog bar deset clanaka o genijalnosti... Zasto ? Jer oni to tako mogu i hoce, slicno je i sa drugim legendama hajduka , uklonjeni su da ne smetaju u pranju casha...

VL
BL
blekpanther
20:11 15.02.2022.

Ja bih sačekao bar da se Hajduk izjednači bodovno sa Dinamom pa onda pisao o nekoj renesansi!

VL
DM
drazen.muhvic
18:56 15.02.2022.

Na snazi je još jedan fenomen u svezi Hajduka: ništa ili skoro ništa se ne piše o isključenju igrača Slavena koje nije bilo uopće opravdano. Ne smije se o tome pisati? Tko zabranio? Šola? Plenki? Tito?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.