Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važe opcije

Fedor: Rekao sam UFC-u da želim borbu s Werdumom

Fedor Emelianenko
Facebook
27.03.2016.
u 12:24

Fedor Emelianenko u nedavnom je razgovoru s novinarima još jednom prokomentirao mogući dolazak u UFC koji se već godinama najavljuje, a posebno nakon njegovog povratka iz privremene mirovine, piše Fight Site.

Fedor se krajem prošle godine vratio borbom i sjajnom pobjedom u japanskoj organizaciji Rizin, a dok čeka sljedećeg protivnika, još uvijek važe opcije i ponude kojih u njegovom slučaju nikada ne manjka.

“Puno puta su me pitali o UFC-u. Naša vrata su otvorena i razgovaramo o toj opciji. Možda se to i dogodi u budućnosti”, rekao je Fedor za Epic MMA.

“Volio bih dobiti revanš s Fabriciom Werdumom. Rekao sam UFC-u mnogo puta da želim i da bih prihvatio tu borbu. Nemam što kome dokazivati, ali želim se boriti s najboljima, i želio bih borbu s Werdumom”, dodao je legendarni ruski borac te najavio da će mu sljedeća borba biti u Rusiji, ali nije otkrio nikakve detalje.

Fedor i Werdum borili su se već 2010. godine u Strikeforceu, a Brazilac je tada svladao Fedora armbarom, što je Rusu bio tek drugi poraz u karijeri nakon nevjerojatne serije pobjeda.

Werdum, pak, čeka okršaj i obranu pojasa prvaka teške kategorije protiv Stipe Miočića u Brazilu 14. svibnja.

>>Mir: Bio je to dobar prekid, nisam se mogao braniti

Komentara 3

SX
sudbina x
12:47 27.03.2016.

Sad je Emilijanenko u bankrotu pa slijedi prostituirnje u ringu...

SE
Sejo
00:10 28.03.2016.

Trebao bi Fedor prvo da se ponovo bori sa Bigfootom Silvom i da zasluzi mec sa Werdumom

CE
centirion
05:01 28.03.2016.

Care idi kući! Odradio si svoje! Mani se grabalja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije