Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Federer sve iznenadio ponašanjem: 'Rijetko ga se može vidjeti takvog'

Roger Federer
Foto: Screenshot
1/2
06.01.2018.
u 13:08

"To je vrlo neobično za njega", rekao je Basil Zempilas u prijenosu, a sukomentator dodao :"Rijetko sam ga vidio tako ljutitog"...

Roger Federer u mladim igračkim danima imao je problema sa živcima, često je vikao, bacao i lomio rekete... Kada je shvatio da bi mu to moglo uništiti karijeru, unajmio je psihologa koji mu je puno pomogao jer je Švicarac doživio pravu transformaciju.

Od tada je postao jedan od najmirnijih igrača, jedan od onih kod kojih je teško izazvati emociju. Na terenu je već godinama (pre)hladan pa nas sve iznenadi kada izgubi živce.

A dogodilo se to danas na Hopman cupu u susretu Švicarske i Njemačke. Federer je igrao protiv Alexandera Zvereva i u tie-breaku prvog seta malo je 'puknuo'. Prvo je kod 1:1 jednu lopticu bacio u aut, što ga je već razljutilo, a nakon toga ga je Zverev lobom natjerao da izgubi živce. Uzeo je lopticu i ljutito ju napucao u zrak.

 

"To je vrlo neobično za njega", rekao je Basil Zempilas u prijenosu, a sukomentator dodao:

"Rijetko sam ga vidio tako ljutitog"...

Federer je na kraju slavio sa 6:7, 6:0, 6:2 i donio Švicarskoj prvi bod.

Njegovu reakciju možete pogledati u videu na 4:30.

Komentara 4

NE
Nenadnbgd
14:19 06.01.2018.

I on je od krvi i mesa, ništa strašno.

DO
dokrastavca
02:32 07.01.2018.

Odrao je malog Nijemca, ne znam kad sam zadnji puta vidio toliko skracenih lopti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije