Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP finale u Londonu

Federer i Murray napravili prvi korak k polufinalu

'Andy Murray of Great Britain plays against Robin Soderling of Sweden in a singles match during the Barclays ATP World Tour Tennis Final in London, on November 21, 2010. AFP PHOTO/GLYN KIRK'
'GLYN KIRK'
21.11.2010.
u 23:25

Švicarac i 11. put pobijedio Davida Ferrera, a Britanac je lakše nego što se očekivalo prošao Šveđanina Soderlinga

Roger Federer i Andy Murray pobjedama su otvorili nastup na ovogodišnjem ATP finalu u Londonu, skupu najboljih osam tenisača svijeta. Četverostruki pobjednik završnog turnira sezone nije imao problema s Davidom Ferrerom (6:1, 6:4), što i nije čudno s obzirom na to da je Španjolac prije sinoćnjeg meča izgubio svih deset dvoboja.

Najbolji britanski tenisač prošao je na startu skupine B daleko lakše nego što se očekivalo (6:2, 6:4) Šveđanina Robina Soderlinga (četvrti na ATP listi), za kojeg su nakon trijumfa u pariškom Bercyju mnogi vjerovali da u Londonu može i do naslova. No Šveđanin se nije naigrao, tijekom cijelog meča imao je samo jednu, i to neiskorištenu, break-loptu. Bio je to njihov peti susret i treća pobjeda Murraya.

– Igrao sam vrlo pametan tenis, taktički savršeno – rekao je nakon meča Murray, koji je dosad najbolji rezultat na Mastersu ostvario 2008. kada je igrao u polufinalu.

U ponedjeljak su dvoboji 1. kola A skupine, sastaju se Novak Đoković i Tomas Berdych te Rafael Nadal i Andy Roddick.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije