Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Halle

Federer bolji od Zvereva za deveti naslov i 92. ukupno

Roger Federer
DPA/PIXSELL
25.06.2017.
u 14:46

Švicarac je u svom 11. finalu u Halleu vrlo lako stigao do naslova.

Švicarski tenisač Roger Federer pobjednik je teniskog ATP turnira u Halleu nakon što je u nedjelju u finalu sa 6-1, 6-3 pobijedio Nijemca Alexandera Zvereva poslije samo 53 minute igre.

Federer je u svom 11. finalu u Halleu stigao do svog devetog naslova vrlo lako. Dvadesetogodišnji Zverev nije imao odgovora na igru 35-godišnjeg Švicarca. U prvom setu, koji je trajao samo 21 minutu, Zverev je izgubio dva svoja servisa.

U drugom setu je Zverev ipak pružio malo veći otpor prvom nositelju, no bez većeg uspjeha. Federer je ujedno i najstariji osvajač turnira u Halleu. Za njega je ovo 92. naslov u karijeri, od čega je 18 grand slamova, te 140 finale. 

Ovo je bio treći međusobni ogled između Federera, petog tenisača svijeta, i Zvereva, 12. na ATP ljestvici, i druga pobjeda Švicarca.

ATP Halle, rezultat finala:

Roger Federer (Švi/1) Alexander Zverev (Njem/4) 6-1, 6-3 

Komentara 2

DU
Deleted user
17:58 25.06.2017.

Kakva slucajnost; Federer i Lopez, obojica u 36. toj godini zivota osvojili danas naslov na ATP-500. Steta za naseg Marina, jer je igrao fantasticno, sreca se nije okrenula na njegovu stranu :(

PR
propalismoFranjoskroz
17:33 25.06.2017.

Tenis nazalost, kao i svi ostali sportovi postaje čista Atletika,samo snaga.Odlaskom Rogers prestaje i tenis jel ostaju samo atletičari, trkači koji vraćaju lopticu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije