Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz iglene uši

Fantastični Özil spasio Real od novog poraza

'Real Madrid\'s Mesut Ozil (L) celebrates his goal against Atletico Madrid with his teammates during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid December 1, 2012.
'ANDREA COMAS'
08.12.2012.
u 21:56

U gostujućoj 3:2 pobjedi nad Valladolidom, hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je za Real od 62. minute kad je zamijenio Arbelou.

Neki ga osporavaju, ali Mesut Özil je u 15. kolu izvukao madridski Real iz rezultatske provalije i novoga poraza. Na gostovanju kod Valladolida Nijemac je zabio dva pogotka, a posebno je fantastičan bio onaj drugi, za 3:2, koji je postigao u 72. minuti iz slobodnog udarca s ruba kaznenoga prostora.

Inače, kraljevski se klub dvaput nalazio u rezultatskom zaostatku. Domaći su poveli preko Manucha u 7., a nakon što je Benzema izjednačio u 12., isti je igrač u 22. minuti ponovo doveo Valladolid u vodstvo. A onda je na scenu stupio Özil. Prvo je u 45. zabio za 2:2, a zatim u 72. i pobjednički pogodak.

Luka Modrić ušao je u igru za Real 10 minuta prije Özilova drugoga pogotka, kada ga je trener Jose Mourinho u igru poslao umjesto Arbeloe.

Real nakon 15 kola ima 32 boda i drži treće mjesto. Za drugoplasiranim Atleticom zaostaje dva boda, a za vodećom Barcelonom osam bodova, ali od oba kluba ima utakmicu više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije