Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZAK U NOVU SEZONU

Fabinho produžio ugovor s Liverpoolom, a sad se čeka i najveća zvijezda - Salah!

Liverpool v Crystal Palace - Premier League - Anfield
PAUL ELLIS/Press Association/PIXSELL
03.08.2021.
u 22:14

Vodstvo Liverpoola radi na tome da produži ugovore i sa Mohamedom Salahom, Virgilom Van Dijkom, Alissonom Beckerom i Andyjem Robertsonom.

Brazilski veznjak Fabinho (27) produžio je ugovor s Liverpoolom za još tri sezone, odnosno do ljeta 2026., objavili su britanski mediji.

- Posljednje tri sezone puno sam naučio od trenera i suigrača i zaista sam sretan što sam potpisao novi ugovor. To sam želio od početka pregovora i sretan sam što je ovako završilo - kazao je Fabinho.

Fabinho je u Liverpool stigao iz Monaca 2018. u transferu vrijednom 45 milijuna eura i standardni je prvotimac, a osim u veznom redu dobar je i na poziciji stopera.

Vodstvo Liverpoola radi na tome da produži ugovore i sa Mohamedom Salahom, Virgilom Van Dijkom, Alissonom Beckerom i Andyjem Robertsonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije