Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVA UTAKMICE

Evo što slovački mediji pišu uoči utakmice s Hrvatskom

Slovačka - Hrvatska
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
14.11.2019.
u 00:30

Činjenice da im je ova utakmica jedna od ključnih svjesni su igrači, ali i stručni stožer. Na stratešku važnost utakmice u subotu upozoravaju i tamošnji mediji.

Slovačka nogometna reprezentacija nada se da će u dvoboju protiv Hrvatske u subotu (20.45 sati) na Rujevici u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine kompletno promijeniti način igre nakon što su u prvoj utakmici izgubili s visokih 0:4.

Činjenice da im je ova utakmica jedna od ključnih svjesni su igrači, ali i stručni stožer. Na stratešku važnost utakmice u subotu upozoravaju i tamošnji mediji. 
“Slovački nogomet sudit će po tome koliko dobro igra reprezentacija. Općenito, u ovom trenutku, ako Hapalovi momci napreduju i dođu do Eura 2020., sve će biti ružičasto i financijska situacija Saveza će se poboljšati” piše sport24.pluska.sk.


I dok se jedni bave financijama, drugi pišu o igračkom kadru. Sportky.sk donosi sljedeće:
“U subotu Slovačka ima vrlo tešku prepreku – viceprvake svijeta. No upalio se alarm u timu vatrenih! Hrvati prije posljednje kvalifikacijske utakmice za Euro imaju nedostatke u kadru. Ivan Rakitić neće igrati. Odletio je natrag za Barcelonu”.
Isti portal smiruje strasti i očekivanja uoči utakmice:
“Čak i ako se slovački nogometaši ne plasiraju na Europsko prvenstvo kroz kvalifikacije, imali bi šansu izboriti ga kroz proljetno doigravanje u Ligi nacija.

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
07:57 14.11.2019.

Njima je izgubiti, pa neka pisu sta hoce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije