Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li se isplatilo?

Evo što je trener Allegri zbog Mandžukića napravio u momčadi Juventusa

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
10.09.2015.
u 10:06

Prošle sezone Juve je u prosjeku u 16-erac nabacivao 16 puta po utakmici. Ove sezone je prosjek znatno veći, nabacuje se 23 puta po susretu!

Juventus su u ljetnom prijelaznom roku napustili "tehničari", otišli su Andrea Pirlo, Arturo Vidal i Carlos Tevez. Njih troje je zajedno prošle sezone zabilo ili namjestilo dvije trećine golova u Serie A.

Trener Allegri je zato trebao dovesti zamjene, ali i prilagoditi formaciju novim igračima. Sustav 3-5-2, koji je igrao u uvodna dva kola, koristio je i prošle sezone, ali jedna razlika u igri je očigledna. Stara dama ove sezone puno više koristi centaršut, piše Goal

Prošle sezone Juve je u prosjeku u 16-erac nabacivao 16 puta po utakmici u prosjeku i po tom statističkom podatku je bio 10. u ligi. Ove sezone je prosjek znatno veći, nabacuje se 23 puta po susretu! A to je upravo zato što je središnja napadačka igla Mario Mandžukić, poznat po svojoj sjajnoj igri glavom.

No zasad se sve to Allegriju nije isplatilo, Juventus ima dva poraza u dva kola i gol-razliku 1:3, a Mandžo samo tri udarca i nijedan u okvir.

Kompletni pregled Juventusove igre pogledajte na portalu Goal.com.

>>Zvijezde su u Realu, Juveu, Barci! Nije ih baš briga za repku

Komentara 9

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
12:17 10.09.2015.

1 lopta od pirla vrijedi vise nego sva ta nabacivanja

HA
hammer
10:52 10.09.2015.

Mandžu u mirovinu što prije, da se još neko ne zahebe pa ga kupi....Bio je i ostao panjina, drvo i loš tehničar.....A o bahatosti da ne govorim....

UZ
uzor10
14:33 10.09.2015.

Mandzo obično seoski vol i po talentu i po inteligenciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije