Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka osvojila kup

Evo što je Dinamov trener rekao nakon poraza u finala

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
22.05.2019.
u 20:11

Trener plavih nije skrivao razočaranje što njegova momčad nije uspjela stići do dvostruke krune, ali je pohvalio igru suparnika

Rijeka je osvojila naslov pobjednika hrvatskoga kupa. U finalu u Puli Bišćanova družina je pobijedila Dinamo s 3:1.

Trener plavih nije skrivao razočaranje što njegova momčad nije uspjela stići do dvostruke krune, ali je pohvalio igru suparnika.

Dinamo - Rijeka
1/13

- Rijeka je bolje iskoristila svoje šanse na terenu, a mi nismo. Nema bolje šanse od jedanaesterca, ali nismo uspjeli zabiti i to baš u trenutku kada se lomio rezultat - rekao je Bjelica za HTV i dodao:

- Očekivali smo čvrstu Rijeku. Nekad iz tri polušanse zabiješ tri gola i to je to. Mi smo dominirali, ali nismo nalazili rupe u njihovoj obrani.

- Moramo biti zadovoljni sezonom, a sljedeće sezone ponovno se boriti za dvostruku krunu - istaknuo je Dinamov trener.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?, video pogledajte na vrhu teksta

Komentara 12

Avatar petrolio
petrolio
20:36 22.05.2019.

jadna igra, jadna taktika....bjelica pokrij se ušima i ispričaj se za ovu sramotu navijačima dinama! jedna rijeka koja je objektivno duplo slabija od dinama razbije dinamo 3:1!?!?!? pa da imaš obraza podnio bi ostavku nakon ovoga! jadno jadno jadno

DM
drago.miota
20:26 22.05.2019.

moj Bjelica nemaš ti igru za zabiti gol previše spora igra neki igrači statiraju nepokretni Rahmani bože pa ptice na grani znaju da je sklon kiksevima a nije bolji ni delivar stoji kraj Kvržiča i gleda ko tele

B2
bokida 2
09:39 23.05.2019.

Igrači Dinama su jučer bili već na Bahamima. Koji kup koji nogomet. Najviše ih je statiralo po terenu.Ova ekipa nema više elana za igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije