Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆE ZVIJEZDE
Povratak na članak

Dalić mora napraviti smjenu generacija, a ovi su momci spremni braniti boje Hrvatske

Dok izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić malo po malo kuje roster od 26 igrača koji će otputovati u kamp u Škotskoj uoči utakmica grupne faze Europskog prvenstva protiv Engleske, Češke i Slovačke, na domaćim travnjacima se polagano kuje nova generacija koja će vrlo brzo biti potrebna u reprezentativnom dresu

Komentari 4

RE
RedTree
13:41 07.05.2021.

Pomalo dalek je put od nadarenosti do A selekcije. Istina je da nam fali desni bek i napadač, tko su tu pokaže mogao bi imati sreće.

VL
BR
Breoxs
18:46 07.05.2021.

Kramarić i Kovačić nisu ono što bi trebali biti, Vrsaljko je u padu, Vida i Badelj isto, a mlađi nisu previše impresionirani starijima. Ne vidim da bi mi mogli nešto napraviti na EP.

VL
BR
Breoxs
18:44 07.05.2021.

Dalić je žrtva lijepih sjećanja iz Rusije! Vrsaljko, Vida, Badelj nisu za prvih 11, a ovi stariji Lovren i Perišić imaju kvalitetu, ali ih ovi mlađi ih ne poštuju previše. Mladi stave slušalice i starije na - ignore!

VL
KR
krampus9
17:21 07.05.2021.

Navijam za Rijeku ali nedaj bože da nam za repku moraju igrati Stefulj Braut i Kulenovic

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.