Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pobjeda

Evo kako legendarni Mark Hunt izgleda nakon što ga je prebio Stipe Miočić

Mark Hunt
Foto: Facebook/Mark Hunt
1/3
10.05.2015.
u 08:17

Američko-hrvatski teškaš Stipe Miočić doslovno je prebio legendarnog borca Marka Hunta u glavnoj borbi priredbe UFC Fight Night 65 koja se sinoć održala u australskom Adelaideu.

Američko-hrvatski teškaš Stipe Miočić doslovno je prebio legendarnog borca Marka Hunta u glavnoj borbi priredbe UFC Fight Night 65 koja se sinoć održala u australskom Adelaideu.

Cijelu borbu Miočić je teškim udarcima zasipao Novozelanđanina. Već je u prvoj rundi Miočić je na podu pretukao Hunta koji je u drugu izašao već "načet" i vidno umoran. Hrvatsko-američki teškaš ga je ponovno bacio na parter i nemilosrdno udarao. Hunt se uspio podići, ali je pogled na njegovo lice već pokazivalo da je gadno pretučen, piše MMAmania.

Mnogi smatraju da je već u trećoj rundi, nakon još jedne serije žestokih udaraca, sudac trebao prekinuti borbu, no ona se "u istom ritmu" nastavila do pete runde, kada je prekinuta nakon još jednog brutalnog Miočićevog napada, a američko-hrvatski teškaš je mogao početi slaviti pobjedu.

"Velika je greška da kada si umoran se boriš sa najboljima"

Koliko je gadno Novozelanđanin prošao najbolje pokazuje fotografija koju je objavio na svojem Facebook profilu uz koju je pomalo ironično napisao da je stari, iskusni, a možda i isluženi borac, pretučen. "Oprostite bio sam preumoran, a velika je greška da kada si umoran se boriš sa najboljima", napisao je Hunt uz čestitku Stipi Miočiću na sjajnoj pobjedi.

S druge strane, Miočić je na Facebooku napisao da nakon ove borbe "ide po pojas prvaka". "Zahvaljujem se svim navijačima na ljubavi i podršci", napisao je Miočić.

>>Pogledajte kako je Stipe Miočić prebio Marka Hunta!

>>Miočić: Hunte, nokautirat ću te!

>>Hunt: Skinut ću Miočiću glavu!

>>Miočić sletio u Australiju, dočekali ga hrvatski navijači

Komentara 35

IL
iluzionist
09:18 10.05.2015.

Gledao sam borbu i svaka cast stipi Jako me iznenadio.

UM
umnjak
09:26 10.05.2015.

Stipe, svaka čast!

NE
Neonacionalist
08:36 10.05.2015.

Hunt ima čeličnu bradu i nevjerovatnu prirodnu maorsku snagu ,mislim da je njega nemoguče nokautirati, nevjerovatno je koliko teških udaraca može primiti i da ostane na nogama , tako ga je Mirko bio pogodio svojim čuvenim high-kickom ravno u glavuvu i on se poslje par sekundi digao i nastavio borbu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije