Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO PO POLUFINALE!

Evo gdje večeras možete gledati povijesnu utakmicu Dinama za prolaz

Dinamo i Villarreal sastali se u četvrtfinalu Europa lige
Matija Habljak/PIXSELL
15.04.2021.
u 12:39

Ako su prije nešto manje od mjesec dana uspjeli izbaciti veliki Tottenham, zašto ne bi to isto mogli napraviti i Villarrealu...

Dan D, tako ga mnogi nazivaju, ali Dinamo je nekoliko puta već pokazao da je u tim situacijama spreman ići na sve. Dobre su vijesti da će neki igrači ipak igrati, za početak kapetan i važna karika Arijan Ademi bit će spreman za početak susreta, a postoji mogućnost da u prvih 11 bude i Bruno Petković

Ako su prije nešto manje od mjesec dana uspjeli izbaciti veliki Tottenham, zašto ne bi to isto mogli napraviti i Villarrealu. Španjolci imaju minimalnu prednost od 0:1 iz prve utakmice, a Modri su i dalje ''nabrijani'' i žele po to polufinale koje nisu vidjeli već nekoliko desetljeća. 

Trener Damir Krznar uoči uzvrata je optimističan, ali s dozom opreza. – U idealnom scenariju se nadamo odigrati utakmicu bez primljenog gola, dobro i odgovorno se postaviti u defenzivnom bloku, odraditi sve defenzivne zadatke, a vjerujem da imamo snage i rezerve za postići pogodak. Već s 0:1 bismo bili u vrlo komotnoj situaciji, ali ne volim unaprijed govoriti o razvoju situacije.

S druge strane, trener Villarreala, Unai Emery, za Dinamo ima riječi hvale te upozorava svoje igrače. – Sposobni su nam zakomplicirati situaciju. Nastojat ćemo održati prednost iz prve utakmice, ali ona nije dovoljna, zabiju li nam gol sve se mijenja, bit će izjednačeno. Svašta se može dogodili, ali bitno je da cijelo vrijeme ostanemo hladne glave. Bit će teška utakmica i mi smo toga svjesni, moramo nastaviti ondje gdje smo stali u Zagrebu.

Podsjetimo, Villarreal je u domaćem prvenstvu izgubio od Osasune na svom stadionu, dok je Dinamo pobijedio Lokomotivu. Naravno, ovo i dalje ništa ne govori, ali naši se s pravom mogu nadati prolasku.

Ne možemo ništa drugo nego poželjeti sreću našim dečkima. Prijenos počinje u 21 na Arena Sport 1 kanalu. 

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli uoči Villarreala

Komentara 4

SN
snovakor
12:55 15.04.2021.

Toliko piše svaki puta senzacionalno .... pa svi znamo već na pamet da se može gledati na Arena TV .... a nije to jedina mogučnost, da se razumijemo .... sumnjam da vam oni plačaju

CO
coky
14:35 15.04.2021.

Idemo napraviti neki apel na sve, da se to može gledati i na Pupavčevom HTV ???

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
13:32 15.04.2021.

nije 0-1 nego 0-2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije