Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA NACIJA
Povratak na članak

Evo gdje gledati vatrene na teškom ispitu kod neugodnih Danaca

Hrvatska neće imati nimalo lagan posao, polufinalist lanjskog Eura ostao je u sjajnoj formi nakon tog turnira. Osim što su se kvalificirali za Svjetsko prvenstvo u Kataru, Danci briljiraju i u Ligi nacija

Komentari 3

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
09:35 10.06.2022.

Evo gdje gledati balkanske vatrene na trnovitom europskom ispitu kod za dom nespremnih Danaca.

VL
CE
CenzuriranUskoro
09:14 10.06.2022.

Liga nacija je izvrstan projekt kada bi ga se prihvatilo da se stvarno i koristi kao poligon za testiranje novih reprezentativaca, a opet ne ugrožava status sa gubljenjem utakmica sa ekipama kao Austrija, ako se smatraš vrijednim za najviši rang Lige nacija. Hvaliti se HNL-om i "zvijezdama" iste lige, a onda se izvlačiti na umor je bezveze. Tko god se osjeća "umornim" nastupati za Hrvatsku niti nam ne treba, rađe ću gledati ratnike poput Islanđana i Norvežana nego preserans beskonačnim dodavanjima u zadnjoj liniji i trganja naših živaca kada će se dogoditi greška u tom dodavanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.