Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE GRUPNA FAZA

Evo gdje gledati utakmice Dinama i Rijeke u Europskoj ligi

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu HT Prve lige
Goran Kovacic/PIXSELL
22.10.2020.
u 14:58

HNL nema puno predstavnika ove sezone u Europi. U Ligi prvaka nije nitko, Dinamo se pridružio Rijeci u Europskoj ligi. Modrima je koban bio Ferencvaroš, a Rijeka je pokazala da nije bez veze u vrhu HNL-a

Napokon smo dočekali Hrvate! Dinamo i Rijeka danas će doigrati svoje prve utakmice u Europskoj ligi u ovoj sezoni. Rožmanovi momci protiv Real Sociedada, a Dinamo protiv Feyenoorda.

HNL nema puno predstavnika ove sezone u Europi. U Ligi prvaka nije nitko, Dinamo se pridružio Rijeci u Europskoj ligi. Modrima je koban bio Ferencvaroš prvi puta u bogatoj povijesti, a Rijeka je pokazala da nije bez veze u vrhu domaćeg nogometa. 

Modri su na putu do grupne faze u play-offu svladali estonsku Floru, a svi dinamovci se uzdaju da niti Nizozemci ne bi trebali biti prevelik zalogaj za prvake Hrvatske. 

S druge strane, Rijeka otvara protiv Real Sociedada, trenutačno prvoplasirane momčadi španjolske Primere. No, istini za volju, neke momčadi imaju utakmicu manje od njih, no to ne znači da će ovo biti lak zadatak za Riječane. 

Utakmice Europske lige prenosi Arena Sport, a obje utakmice naših predstavnika ovoga puta možete pratiti na njihovom prvom programu. Rijeku od 18:55, a Dinamo u 21 sat. 

Ključne riječi

Komentara 1

EP
Epil
20:52 22.10.2020.

A koji je to kanal HTV Eurosport?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije