Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EHF EURO CUP

Evo gdje gledati osvježenu rukometnu reprezentaciju u lovu na novi trofej

Zagreb: Trening hrvatske rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za Olimpijske igre
Slavko Midzor/PIXSELL
26.04.2021.
u 16:10

Izbornik Hrvoje Horvat u Varaždin dolazi s potpuno novim licima u reprezentaciji. Od 'stare' garde tu su Pešić, Mandić, Čupić, Jaganjac, Pavlović i Šebetić...

Došlo je vrijeme za nove utakmice Hrvatske rukometne reprezentacije. 

Hrvatska na rasporedu ima dvije nove tekme u EHF Euro Cupu. Prvo će u Varaždinu zaigrati protiv Slovačke s kojom Hrvatska nije igrala dugih osam godina. Nekoliko dana kasnije, na Praznik rada stiže jedna poslastica u Veszprem Areni protiv Mađara.
Kauboji do sada imaju dvije pobjede u dva susreta, i Mađarskoj i Španjolskoj zabili su po 31 gol, a sada ćemo vidjeti kako će to izgledati protiv Slovačke. 

Izbornik Hrvoje Horvat u Varaždin dolazi s potpuno novim licima u reprezentaciji. Od 'stare' garde tu su Pešić, Mandić, Čupić, Jaganjac, Pavlović i Šebetić te nam preostaje za vidjeti što nova lica mogu pokazati. 

Utakmice sa Slovačkom igra se u srijedu (28.travnja) od 19:00 sati, a utakmica protiv Mađarske je u subotu (1. svibnja) od 14:10 sati. Obje utakmice prenositi će Hrvatska radio televizija na njihovom drugom programu. 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:15 26.04.2021.

Tekme ? To se danas tako govori ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije