Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMI SUSRET
Povratak na članak

Evo gdje gledati Hrvatsku i Francusku u Ligi nacija: Još imamo šanse za prvo mjesto

Iako Hrvatska nije briljirala u dosadašnjim susretima ovosezonske Lige nacija, osim u onome protiv Švedske, još uvijek ima šansu izvući se iz 'donjeg doma' Lige A

Komentari 4

DU
Deleted user
12:43 14.10.2020.

Koje prvo mjesto? Tako smo imali prvo mjesto u proslome LS i na kraju ispali iz A grupe a kada se UEFA smilovala i povecala A grupu e onda smo se opet vratili. Ja sam zadovoljan da ostanemo u A grupi i to je realno.

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
13:01 14.10.2020.

4:2 Francuska!

VL
SO
sohnahoakasaa
16:03 14.10.2020.

Koja nepristojna bu daala ovaj Petković. Najbolji igrač svijeta i kapetan Vatrenih (naravno i svi igrači) slušaju kaj priča Izbornik a ovaj nepristojni ten kre diže ruke i nekog pozdravlja. Fuj....nadam se da mu Izbornik neće dati 'kredit' ko Kaliniću već če brzo naučiti tko igra i zašto je to zaslužio u Hrvatskoj Nacionalnoj Vrsti.

VL
TO
Toby
13:36 14.10.2020.

1:3

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.