Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Moskovski CSKA 'pomeo' Crvenu zvezdu pobjedom u Beogradu

CSKA
Sanjin Strukic/Pixsell
18.04.2016.
u 23:20

CSKA će na Final Fouru u polufinalu igrati protiv ukupnog pobjednika četvrtfinalnog dvoboja Lokomotiv Kuban - Barcelona.

Košarkaši moskovskog CSKA prvi su sudionici završnog turnira Eurolige ove sezone koji će se igrati u Berlinu od 13. do 15. svibnja, oni su u četvrtfinalu izbacili Crvenu zvezdu sa 3-0 u pobjedama. 

Nakon dvije pobjede u Moskvi prošloga tjedna, CSKA je bio bolji i u Beogradu sa 78-71 (36-35).

Nando De Colo je sa 20 koševa predvodio CSKA, dok je Quincy Miller sa 15 poena bio najbolji u sastavu Crvene zvezde.

CSKA će na Final Fouru u polufinalu igrati protiv ukupnog pobjednika četvrtfinalnog dvoboja Lokomotiv Kuban - Barcelona.

Treće utakmice četvrtfinala doigravanja preostala tri para igrat će u utorak. Panathinaikos će u Areni ugostiti Laboral Kutxu, Real u Madridu Fenerbahce, a Barcelona će dočekati Lokomotiv Kuban. Laboral Kutxa i Fenerbahce donose prednost od 2-0 u pobjedama, dok je omjer u dvoboju Barcelone i Lokomotiva 1-1.

Komentara 2

DU
Deleted user
10:06 19.04.2016.

Alo bedevijo. Kada momčad u doigravanju nekog pobijedi u sve tri utakmice, to se zove metla. Dakle, pometeni ste.

KK
kkCz
23:12 19.04.2016.

Pomeli smo mi vas sve u regionu,neznalico.....gledaj u svoje dvoriste,znam da boli ovakva Zvezda,ali bice ona i jaca i tek ce da te boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije