Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Etto otišao u PAOK, Calello otpisan

Etto
Zoran Grizelj
27.01.2011.
u 11:44

Vrsaljko ide u Arsenal, ali onaj iz Tivta, to mu je Beqiraj sredio - opovrgnuo je Vaha odlazak mladog igrača

Etto se nije pojavio na Dinamovu treningu prije podne, a odmah je krenula kružiti priča da je na putu za Grčku. Naime, Dinamova igrača želi PAOK, a kako Etto spada među one kojima klub neće praviti probleme oko odlaska dođe li zadovoljavajuća ponuda, moguće je da pohrvaćeni Brazilac ode iz Maksimira.

Etto ima 29 godina, a u Dinamu je od srpnja 2005., kada je došao iz Paranaensea.

Na konferenciji za novinare trener Vahid Halilhodžić je potvrdio da je Etto otišao iz kluba, a za Calella nije znao reći ide li on u petak s momčadi na pripreme u Tursku ili ne, ali je rekao:

- Ima slobodne ruke da si nađe novi klub - kazao je Vaha, dodavši da Vrsaljko neće otići.

- Bilo je i u svlačionici zezanja da je potpisao za Arsenal. Je, ali za onaj iz Tivta, to mu je Beqiraj sredio. Ne, nikakvih spektakularnih transfera neće biti - tvrdi trener Dinama koji nije znao konačni popis putnika za Tursku jer možda bude još posudbi. Lokomotiva se nada Ademiju, želi i Kramarića, ali sad je to sve teže ostvarivo.

Komentara 6

DU
Deleted user
12:18 27.01.2011.

Sretno Etto,ljudina i poštenjačina koja govori hrvatski bolje od nekih naših političara .

IV
ivaan
13:09 27.01.2011.

Jeli to zabranjeno prodavati igrače u EU lige petice, pa ih se prodaje u ukrainu,grčku........još malo pa cemo najbolje igrace prodavat slovencima.

JP
jpavelic
13:14 27.01.2011.

Sretno zete,prije svega sportskog zdravlja,a na terenu ćeš se dokazat i pokazat kao što si i u Dinamu.Ja sam dinamovac od rođenja i išao sam s radošću na utakmice,pogotovu kad si ti igrao,ići ću idalje ali s knedlom u grlu.Živio ti meni i tvoja obitelj također

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije