Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štimac proveo slavnog trenera po otocima

Eriksson se raspitivao o nekretninama na Hvaru

Sven Goran Eriksson (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
24.08.2010.
u 22:40

- Slaven Bilić radi dobar posao, hrvatski nogomet ne znam dobro, ali tko zna što nosi budućnost - kaže Sven.

Uživao je Sven Goran Eriksson u ovih nekoliko dana što ih je proveo u Hrvatskoj.

Najprije se u nedjelju ujutro, prije nego što je pogledao utakmicu Hajduka i Zadra, susreo sa svojim nekadašnjim igračem Alenom Bokšićem koji je iz Makarske došao do hotela Le Méridien Lav.

– Nismo puno pričali o danima iz Lazija. Više smo razgovarali o običnim životnim stvarima. Bio je to ugodan susret – kaže Bokšić.

A ponedjeljak je bio rezerviran za druženje s Igorom Štimcem. Njih dvojica poznaju se još iz vremena kada je Eriksson bio izbornik Engleske, a pomoćnik mu je bio Steve McClaren, veliki prijatelji Igora Štimca. U obilazak naših otoka išli su Štimčevom jahtom Dorian Gray.

– Okupali smo se na Paklinskim otocima, pa ručali u velolučkom restoranu "Ribar". Pred njim su bile sve blagodati dalmatinske kuhinje, od slanih srdela, preko raznih rižota i jastoga, pa do ribe. Nije izostala ni klapska pjesma. Na povratku smo stali u Hvaru. Oduševljen je Sven, raspitivao se i o cijeni nekretnina. Mnogo smo razgovarali o nogometu, o potrebi uvođenja tehnologije. Kada je odlazio, javio mi se, još jednom prenio oduševljenje i rekao da ćemo se brzo vidjeti – prepričao je Štimac.

A na otvaranju Međunarodnih dana Sportskih igara mladih Eriksson je govorio o tome kako je Chelesa favorit za prvaka Engleske te kako će idućih tjedana riješiti svoj angažman.

– Hrvatski nogomet ne poznajem dobro, ali znam da Slaven Bilić radi dobar posao – kaže Eriksson.

A vi u Hrvatskoj? Sviđa vam se naša zemlja.

– Tko zna što nosi budućnost – nasmijao se za kraj.

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
08:31 25.08.2010.

raspitivao se prvo o nekretninama na slovenskom primorju, ali je saznao da mu tamo ne stane kuca od 100 kvadrata, a ni unuci mu ne smiju plivat dalje od obale da udju u tudje teritorijalne vode...

OB
-obrisani-
08:22 25.08.2010.

Eriksson se raspitivao o nekretninama na Hvaru jer mu je jasno da se u tako zaduženi vanka EU savez državi mogu stvari kupiti vrlo jeftino i efikasno..

KE
kemica
13:02 25.08.2010.

Veliki ljigavac koji samo misli na pare i po stare dane .. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije