Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjerljiv poraz

Enrique: Ovo je katastrofa! Ako trebate krivca, kritizirajte mene, ja sam kriv!

PSG - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
14.02.2017.
u 23:55

- Za nas je ovo večer katastrofe. Ovo je moja odgovornost, ako želite nekoga kritizirati, kritizirajte mene.

Barcelona se večeras loše provela u Parizu. Domaćin ih je u osmini finala pobijedio 4:0, a to im je bio najteži poraz u ovom natjecanju. Doduše, izjednačili su negativni rekord jer su tim rezultatom dosad izgubili od Milana 1994., ukrajinskog Dinama 1997. i Bayerna 2013. godine. 

- Rezultat dobro pokazuje ono što se dogodilo na terenu. Očito smo bili lošiji od PSG-a. Bili su bolji od nas u svakom pogledu, bili su bolji s loptom, ali i bez nje. Ma, nema smisla komentirati, bili su bolji u svemu i to je to, rekao je nakon susreta trener Barce Luis Enrique pa dodao:

- Za nas je ovo večer katastrofe. Ovo je moja odgovornost, ako želite nekoga kritizirati, kritizirajte mene. Neki dan ovi igrači bili su dobri jer su pobjeđivali. Nadam se da će mediji ipak imati razumijevanja. točnije, da ćemo imati sličan tretman i kao kada pobjeđujemo.

Sergio Busquets nije pronalazio riječi.

- Ma bili su bolji od nas, igrali su bolje. Odlično su stajali na terenu, fizički su bili jači i taktički su to bolje odradili, rekao je veznjak Barce.

>>Di Maria: Za prolaz u četvrtfinale trebala nam je takva pobjeda, ali još ništa nije gotovo

Komentara 1

AM
Ameise
10:05 15.02.2017.

Ma potopili ih totalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije