Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkaz legendi

Lampard više nije trener Chelseaja, poznati kandidati za nasljednika

Frank Lampard
Foto: Andy Rain/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
25.01.2021.
u 12:50

U ovom trenutku Chelsea je deveti u Premier ligi sa 11 bodova zaostatka za vodećim Manchester Unitedom i to je po svemu sudeći presudilo Lampardu koji je od ljeta 2019. bio šef struke.

Frank Lampard više nije trener Chelseaja, objavio je danas londonski klub.

Nakon što je uoči sezone potrošio oko 200 milijuna eura na pojačanja, londonski klub imao je visoke ambicije u ovoj sezoni. No, nakon uspješnog početka i 14 utakmica bez poraza stiglo je krizno razdoblje.

U posljednjih deset utakmica imao je samo četiri pobjede (dva u FA kupu), neodlučeno s Aston Villom i pet poraza u prvenstvu. U ovom trenutku Chelsea je deveti u Premier ligi sa 11 bodova zaostatka za vodećim Manchester Unitedom i to je presudilo Lampardu koji je od ljeta 2019. bio šef struke.

Stoga, zadnja utakmica legendarnog bivšeg igrača Bluesa bila je pobjeda 3:1 protiv Luton Towna u četvrtfinalu FA Kupa na Stamford Bridgeu. 

Lampard je Chelsea vodio na 141 utakmici te ostvario 70 pobjeda, 41 poraz i 30 neodlučenih rezultata.

Kao mogući nasljednici spominju se Thomas Tuchel i Max Allegri.

Video - Legendarni "Mali zeleni": Maradona je bio jedan od najboljih nogometaša u povijesti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije