Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY MAIL

Englezi objavili senzaciju: Pep Guardiola napušta Hrvate i City, preuzet će svjetsku velesilu?

Manchester City v Newcastle United - Premier League - Etihad Stadium
Foto: Andrew Yates
1/6
06.09.2023.
u 14:42

Ekscentrični španjolski menadžer mogao bi napustiti engleskog prvaka poslije završetka europskog prvenstva u Njemačkoj

Engleski dnevnik Daily Mail piše kako menadžer Manchester Citya Pep Guardiola neće odraditi ugovor do kraja, odnosno 30. lipnja 2025. godine, nego će poslije Eura 2024. godine zamijeniti Garetha Southgatea na mjestu izbornika Engleske. Guardiola je navodno prvi favorit za izbornika Tri lava, pa bi FA savez u idućim mjesecima trebao poslati i službenu ponudu. 

VEZANI ČLANCI:

Španjolski stručnjak je još ranije izjavio kako bi volio preuzeti neku jaku reprezentaciju te sudjelovati na Euru, svjetskom prvenstvu ili Copa Americi, a sada mu se otvara ta mogućnost. Pep bi u ruke dobio jednu vrlo potentnu momčad zajedno na čelu s Judeom Bellinghamom koji sjajno igra u madridskom Realu. 

Također se dodaje da bi Haaland osjetio veliko olakšanje Pepovim odlaskom jer navodno nije u najboljim odnosima pa bi Bellinghamu prepustio da se bori s Guardiolinim manama. 

Komentara 1

BI
billynik
18:23 06.09.2023.

Po čemu je Engleska svjetska velesila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije