Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU ZAMJENU

Guardiola propušta dvije utakmice Cityja: Iz kluba otkrivaju razlog

UEFA Super Cup - Manchester City v Sevilla
Foto: STOYAN NENOV/REUTERS
1/3
22.08.2023.
u 15:17

"Operacija (leđa) je bila uspješna, a Pep će se sada oporavljati i rehabilitirati u Barceloni. Očekuje se da će se vratiti nakon predstojeće reprezentativne pauze", priopćili su iz Manchester Cityja

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola propustit će utakmice svoje momčadi u Premier ligi protiv Sheffield Uniteda i Fulhama nakon operacije leđa, priopćio je u utorak engleski prvoligaš.

Momčad će voditi Guardiolin pomoćnik Juanma Lillo. "Trener Manchester Cityja u posljednje je vrijeme patio od jakih bolova u leđima i odletio je u Barcelonu na hitnu operaciju", stoji u priopćenju Cityja.

VEZANI ČLANCI:

"Operacija je bila uspješna, a Pep će se sada oporavljati i rehabilitirati u Barceloni. Očekuje se da će se vratiti nakon predstojeće reprezentativne pauze." Manchester City je drugi na ljestvici Premier lige sa šest bodova iz dvije utakmice. Gostuje kod Sheffield Uniteda u subotu prije nego dočekuju Fulham 2. rujna.

VIDEO Guardiola otkrio kako se snašao Joško Gvardiol u Manchester Cityju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije