Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Englezi ipak popustili, Vlašić se vraća u Torino

SS Lazio Roma vs Torino FC
Foto: EXPA/ laPresse/ Fabrizio Corradetti
1/3
07.08.2023.
u 20:15

Talijanski medij objavio je da će Torino platiti deset milijuna eura, plus dva milijuna eura u bonusima

Nikola Vlašić (25) odlično se snašao u Torinu u kojemu je želio i ostati nakon posudbe iz West Hma. No, engleski je klub radio probleme oko transfera, a sada je, čini se, postignut dogovor, barem tako tvrdi Tuttosport.

Talijanski medij objavio je da će Torino platiti deset milijuna eura, plus dva milijuna eura u bonusima, a West Ham će navodno dobiti i postotak od iduće prodaje hrvatskog reprezentativca.

Tuttosport piše i da je Vlašić već dogovorio petogodišnji ugovor s Torinom, prema kojem će zarađivati dva milijuna eura godišnje. Hrvat je trenutačno navodno u Milanu gdje samostalno trenira i čeka liječnički pregled prije no što potpiše ugovor.

Podsjetimo, West Ham je za Vlašića isprva tražio 15 milijuna eura, a onda je ponudu spustio na 13. Talijani i trener Ivan Jurić željeli su ga vratiti u Torino, u kojem je prošle sezone bio na posudbi te u 37 utakmica postigao pet golova i asistirao za osam.

 - Već dva mjeseca vam govorim da želim ići i igrati za Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima. Također, ni moja obitelj se ne želi vratiti živjeti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge opcije s tržišta, ako ih je ikad i bilo - rekao je navodno Vlašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije