Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama Torino - London

Teški pregovori za Vlašića: Poznate ponude Torina i koliku zaradu nude hrvatskom reprezentativcu

Serie A - Atalanta v Torino
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/4
06.08.2023.
u 17:41

"Već dva mjeseca govorim da želim ići igrati u Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima, a ni moja obitelj ne želi se vratiti živjeti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge mogućnosti na tržištu ako ih je ikad i bilo", rekao je Nikola Vlašić čelnicima londonskog kluba

Nikola Vlašić (25) i West Ham nikako ne mogu doći na zelenu granu. Hrvatski reprezentativac godinu je proveo u Torinu i tamo postao jedan od ključnih igrača s 37 nastupa, šest golova i osam asistencija. Trener talijanske momčadi, Ivan Jurić, je zadovoljan i želi ga zadržati. Međutim, problem je cijena koju londonski klub traži.

Naime, West Ham je moskovskom CSKA platio 30 milijuna eura za Vlašića. Obzirom da žele vratiti barem dio te velike promašene investicije, zahtijevaju 13 milijuna eura. Torino za sada nudi 10 milijuna i dva milijuna eura bonusa. Premda ga ne vode na prijateljske utakmice, niti na njega računaju, pokazali su se vrlo tvrdim pregovaračima.

VEZANI ČLANCI:

Vlašić je sam izrazio želju da ostane u Torinu, a klub je već pripremio četverogodišnji ugovor s dva milijuna eura godišnje zarade, piše talijanski novinar Nicolo Schira. "Već dva mjeseca govorim da želim ići igrati u Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima, a ni moja obitelj ne želi se vratiti živjeti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge mogućnosti na tržištu ako ih je ikad i bilo", rekao je Vlašić čelnicima londonskog kluba.

VIDEO Pep Guardiola potvrdio da je Joško Gvardiol obavlja liječničke preglede u Manchester Cityju: 'Svi znaju da je tu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije