Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZA RUJEVICA - MAKSIMIR

Stiže pojačanje za Europu? Rijeka iz Dinama opet dovodi trostrukog prvaka, sad plaća pravi transfer

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
06.08.2023.
u 15:15

Trnsferni vrtuljak između Rijeke i Dinama se vrti i posao je, kažu upućeni, vrlo blizu dogovora, a očekuje se finalizacija kroz nekoliko dana, upravo prije nove europske avanture Miškovićevog kluba

Luka Menalo vraća se u Rijeku iz Dinama, odnosno dolazi kao novi igrač u transferu koji je još uvijek nepotvrđen, a informacije su neslužbene, ali prema njima će 27-godišnjak i trostruki prvak s Dinamom, a kojeg su na Maksimir za manje od pola milijuna eura doveli prije pet godina iz Širokog Brijega te je stalno na transfernom vrtuljku, biti dio nove kombinacije između Rijeke i Dinama, a lijevi bočni i reprezentativac BiH  sada na Rujevicu trebao doći kao punokrvni deal, s pravim ugovorom, za živi novac, dok je prvi put tamo bio na posudbi.

'Janković će donijeti više od Frigana'

Posao je, kažu upućeni, vrlo blizu dogovora, a očekuje se finalizacija kroz nekoliko dana, upravo prije nove europske avanture, ovaj put na Farskim Otocima gdje Rijeka igra dvoboj trećeg pretkola Konferencijske lige protiv domaće momčadi Torshavna..

I opet su Riječani upali u stres i borili se s pronalaskom dostupnih letova, kao na otvaranju sezone na Kosovu, no dok momčad zabija šest golova po utakmici, popratne obveze, transferi i sve ostalo fleksibilnije se rješava.

Predsjednik Damir Mišković može biti zadovoljan ulaskom u sezonu, a moglo bi se pokazati i da je pogodio kada je, govoreći o napadima i rupi u tom dijelu, gdje se Sergej Jakirović prečesto oslanja na presporog Obregona, kazao kako  Rijeka ima napadača u kadru, jer od 'malog Jankovića' očekuje u budućnosti i više nego od Frigana koji je dosegnuo cijenu od oko 6 milijuna, gore dolje s bonusima. 

A 19-godišnji Franjo Janković, nakon hat tricka koji je zabio, kazao je

- Čuo sam kako se priča da Rijeka nema napadača i to me motiviralo Treba samo tako nastaviti. U nedjelju te više nitko ne pita što je bilo u četvrtak.

– Treba samo tako nastaviti. U nedjelju te više nitko ne pita što je bilo u četvrtak.

Komentara 1

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
15:55 06.08.2023.

Franjo Ivanović. Niko Janković.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije