Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euro 2024

Englezi i Srbija u ždrijebu? Hrvatska ostvarila veliki cilj u lovu na Euro, ovo su potencijalni protivnici

Susret Hrvatske i Danske u 5. kolu Lige nacija
Goran Stanzl/PIXSELL
23.09.2022.
u 11:53

Ždrijeb bi nam mogao donijeti skupinu s Engleskom, Turskom i Srbijom...

Osim što su hrvatski nogometaši preuzeli prvo mjesto u skupini Lige nacija i mogu na final four, još jedan važan zadatak je obavljen. 

Vatreni su osigurali mjesto u prvoj jakosnoj skupini uoči ždrijeba za Europsko prvenstvo 2024. godine, ples kuglica će se održati u Frankfurtu, domaćin turnira je Njemačka

Prema bodovima i trenutnom plasmanu, Hrvatska ne može izvući 'teškaše' poput Nizozemske, Španjolske, Belgije, Portugala, Francuske i Italije. No, u skupinu bi i dalje mogle doći jake i neugodne reprezentacije, poput Švicarske, Engleske, Norveške, Srbije...

Na smotri najboljih ekipa 'starog kontinenta' igrat će 24 reprezentacije. Plasman će uz domaćina izboriti tri ekipe iz sustava Lige nacije te 20 preko kvalifikacijskih grupa, dvije prvoplasirane ekipe idu na Euro. 

Nadajmo se što boljem ždrijebu, ali i ovako imamo priliku na otići na još jedno veliko natjecanje u nizu. 

Standings provided by SofaScore

 

Komentara 6

Avatar urok_eye
urok_eye
12:05 23.09.2022.

Što je "jako" i "teško" kod Srbije?! Je li to zsto što vam je Srbin vlasnik? Pljuc!

LL
lijepa_li si
12:47 23.09.2022.

što srbija ne igra u ruskoj ligi, s belarusijom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije