Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gareth Southgate

Engleski izbornik će zajedno s igračima još jednom gledati poraz od Hrvata

Engleska
Foto: Reuters
1/4
06.09.2018.
u 18:49

Englezi su teško preboljeli poraz, a neki su igrači priznali kako ne mogu ponovno sve proživljavati

Engleski izbornik Gareth Southgate pripremio je svojim igračima veliko iznenađenje. Naime, engleski reprezentativci morat će pogledati polufinalnu utakmicu s SP-a i poraz od Hrvatske (1:2).

Englezi su teško preboljeli poraz, a neki su igrači priznali kako ne mogu ponovno sve proživljavati. No engleski izbornik već ih je na to pripremio te je igračima poručio kako želi da zajedno prođu kroz utakmicu kako bi ukazao na pogreške.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

- Snimku te utakmice gledao sam danima nakon povratka iz Rusije, nisam je mogao prestati gledati. Bilo mi je jako teško pritisnuti dugme na daljinskom upravljaču i gledati stalno iznova jer sam znao kakav će biti ishod - rekao je Jordan Henderson i dodao:

- Ali to je jedini način da naučimo na pogreškama.

Komentara 3

DU
Deleted user
19:50 06.09.2018.

Samo veliki mogu učiti iz svojih pogrešaka.

PA
Pajkoslava2
23:09 06.09.2018.

sve utakmice pogledah više puta, ali s Francuskom nikako. ni '98. ni'18.-te. Boli i jednostavno boli, jer znas da si bolji!

SL
Slovenec
22:17 06.09.2018.

Glupavi naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije