Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIO VELIKANA

Bosanski Dijamant: Ovo je nestvarno, nikada ne mogu i neću to zaboraviti

Džeko
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
01.02.2018.
u 22:55

- Činjenica je da nismo dugo slavili pobjedu, što je veoma frustrirajuće za nas - kaže Džeko

Jedna od najzanimljivijih priča prijelaznog roka zasigurno je bio i potencijalni transfer Edina Džeke iz Rome u Chelsea, piše Goal.

Pa ipak, od dogovora na kraju nije bilo ništa te će bh. nogometaš, unatoč višemilijunskim ponudama londonskih plavih, i dalje braniti boje vučice.

Dijamant se u intervjuu za Klix osvrnuo na svoj ostanak u vječnom gradu:

- Istina je da su se pregovori vodili i to je sve što mogu reći o toj temi. Bilo je mnogo špekulacija, neistina pa čak i pomalo smiješnih tvrdnji, a meni je zaista laskao interes Chelseaja, kluba koji veoma poštujem i cijenim. Na kraju svega, sretan sam što ostajem u Romi, jer Rim je postao moj dom i neizbrisiv dio mog života. Od prvog dana sam u Rimu prihvaćen na nestvaran način i to nikada ne mogu i neću zaboraviti, a za ovaj grad me vežu i neki od najsretnijih trenutaka u životu. Ovaj grad je sada dio mog života i uvijek će to biti - jasan je bio napadač.

Džeko
1/6

Giallorossi su nakon dobrog otvaranja sezone, zapali u krizu te za pobjedu ne znaju u posljednjih sedam utakmica što ih je potisnulo na peto mjesto prvenstvenog poretka:

- Činjenica je da nismo dugo slavili pobjedu, što je veoma frustrirajuće za nas. U nekoliko utakmica nismo imali ni dovoljno sreće, ali vjerujem da imamo snage i kvalitete da se izvučemo iz krize. Svi radimo naporno kako bismo se što prije vratili na pobjedničku stazu, ali ide nam teško - objasnio je trenutno situaciju u klubu Džeko.

Na kraju se 31-godišnjak osvrnuo i na svoju budućnost koju vidi isključivo u dresu kluba s Olimpica:

- Vjerujem da je još mnogo lijepih trenutaka ispred nas i da ćemo zajedničkim snagama i vjerom u bolje sutra uspjeti ostvariti sve naše ciljeve. Roma je moja obitelj i sretan sam što ću i dalje nositi dres vučice.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
06:00 02.02.2018.

Pa nije budala da za neku siću mijenja blagu mediteransku klimu sa kisnim i hladnim sjeverom. Dosta se hladnoce "nauzivao" u Njemackoj.

KU
kurkomali
00:23 02.02.2018.

a ko je ova sa velikim sisama? da nije dzekina svalerka?

DH
dalibor.hren
10:25 02.02.2018.

Buqua ili bosanski dijamant!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije