Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijske igre

Dvoboj Bolta i Gaya u Londonu želi gledati više od milijun ljudi!

Usain Bolt
AFP/Reuters
20.05.2011.
u 13:38

Za ulaznice za povijesni dvoboj Usaina Bolta i Tysona Gaya na Olimpijskim igrama u Londonu prijavilo se više od milijun ljudi!

Organizatori otkrivaju kako je finalna muška utrka na 100 metara, koja će se dogoditi 5. kolovoza, jedan od najtraženijih događaja na Igrama.

Zanimanje je takvo da bi se, tvrde Englezi, Olimpijski stadion u Londonu mogao napuniti čak 20 puta! Naime, kapacitet stadiona je 80.000 mjesta, no samo polovica je na raspolaganju, a ostala mjesta pripadaju sponzorima, VIP-gostima, medijima...

Tako da će se za jednu ulaznicu za okršaj Bolta i Gaya protiv ostatka svijeta boriti 25 ljudi.

Prijavljeni će 24. lipnja saznati hoće li nazočiti možda najspektakularnijem finalu u povijesti atletike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije