Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Dvije sjevernokorejske nogometašice dopingirane na SP-u

sjeverna koreja
Reuters
07.07.2011.
u 11:03

Svih 19 sjevernokorejskih nogometašica koje igraju na SP-u u Njemačkoj bilo je na dopinškom testiranju nakon što su Song Jok Sun i Jong Pok Sim bile pozitivne na zabranjenu supstanciju na testiranju nakon utakmice protiv Kolumbije

Sjeverna Koreja je u srijedu igrala protiv Kolumbije u Bochumu, a dvije njihove reprezentativke imale su pozitivan nalaz na dopinškom testu. U izvještaju šefa Fifine medicinske službe Jirija Dvoraka ne navodi se o kojoj je točno supstanciji riječ.

Sjevernokorejska reprezentacija završila je natjecanje u Njemačkoj nakon što je u skupini C bila treća s jednim osvojenim bodom.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:35 07.07.2011.

Pa kad vidis koje igraju nogomet,moraju se dopingovati,inace nema sanse da izdrze 90 min.regularne utakmice... Pratim ovaj zenski nogomet i ovo Sp.... Od svih reprezentacija su se najbolje pokazale Engleska , kao da ih je Capello tajno trenirao... Dugi pas,s, lopte od noge do noge ,brzo odvajanje od lopte ,igra prema naprijed....Australija,Svedska,Japan... Razocarale su me Amerika i Njem.. se spetljale ,Njem.osim Kanade nisu imale bas nekog protivnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije