Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Duvnjak predvodio HSV do pobjede nad Flensburgom

'08.02.12, O2 World, Hamburg, GER, HBL,  HSV Hamburg vs Fuechse Berlin, im Bild Domagoj Duvnjak (Hamburg #04) jubelt ueber ein geschossenes Tor// during match at O2 World 2012/02/08,Hamburg Foto © nph
'nph / WitkeNordPhoto/PIXSELL'
16.11.2013.
u 17:33

Brine forma Blaženka Lackovića koji je postigao samo jedna pogodak za domaće, dok je Davor Dominiković više nego dobro odigrao u obrani

Rukometaši Hamburga, branitelji naslova, ostvarili su u petu pobjedu u skupini D Lige prvaka pobijedivši Flensburg sa 32:27 (15:14). 

U utakmici dvaju njemačkih klubova u početku su se bolje snašli gosti koji su poveli sa 5:2, a zaslužan za preokret bio je hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak koji je završio utakmicu sa šest pogodaka. 

U drugom poluvremenu raspucao se za domaće Španjolac Canellas (svih šest pogodaka u nastavku). Brine forma Blaženka Lackovića koji je postigao samo jedna pogodak za domaće, dok je Davor Dominiković više nego dobro odigrao u obrani domaćina. 

Kod gostiju najefikasniji je bili Weinhold koji je postigao osam pogodaka, bez ijednog promašaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije