Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolsko prvenstvo

Duje Čop izborio najstrožu kaznu, ali Valladolid nije uspio spasiti

Duje Čop
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
05.01.2019.
u 15:52

Jedini pogodak na utakmici postigao je Alvaro Medran već u 1. minuti.

U prvoj utakmici subotnjeg programa 18. kola španjolskog prvenstva Rayo Vallecano je kao gost svladao Valladolid s 1:0, a hrvatski napadač Duje Čop igrao je za domaće od 63. minute. Jedini pogodak na utakmici postigao je Alvaro Medran već u 1. minuti.

Čop je u 87. minuti izborio kazneni udarac za Valladolid nakon što ga je prekršajem zaustavio gostujući stoper Ba, no udarac Michela s bijele točke zaustavio je vratar Raya Dimitrievski.

U petak je Espanyol svladao Leganes, a Levante i Girona su igrali 2:2. Kasnije u subotu nastupaju Alaves - Valencia i Huesca - Betis, u nedjelju su na programu Eibar - Villarreal, Sevilla - Atletico, Real M. - Real S. i Getafe - Barcelona, dok će kolo u ponedjeljak zaključiti Celta - Athletic.

Komentara 1

JE
jejeee
08:48 06.01.2019.

ne moze se ni tamo izborit za prvih 11

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije