Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni ne pomišlja

Dugogodišnji predsjednik Saveza primao mito, ali ne želi dati ostavku

Lopta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/2
25.04.2018.
u 07:02

Zbog opravdane sumnje da je primao mito u visini pet milijuna dolara, svi igrači i igračice Brazila traže njegovu ostavku

Manoel Luiz Oliveira jedan je od najdugovječnijih predsjednika jednog rukometnog saveza. Na čelu Brazila već je punih 28 godina. No, izgleda da je došao kraj njegovom predsjedavanju.

Zbog opravdane sumnje da je primao mito u visini pet milijuna dolara, svi igrači i igračice Brazila traže njegovu ostavku.

Već je većina sponzora izašla iz Brazilskog rukometnog saveza, a najveći sponzor Saveza, Banco do Brasil najavio je prestanak suradnje, a procjena je da je ova banka daje 75 posto godišnjeg budžeta.

Zanimljivo je kako Oliveira i ne pomišlja kako bi dao ostavku na mjesto predsjednika.

 

Komentara 3

DO
domxerex
14:55 28.04.2018.

Vidi ti njih, što se čudite. čovjeka baš lijepo ide kao i naše pravosuđe. Nikome pametnom ne pada dati ostavku, godinama se čovjek trudi popeti na položaj upravo radi tih pogodnosti korupcije i vi bi sada da čovjek da otkaz. Još bi ih i razumio da misle oni zasjesti pa nastaviti uzimati mito ali očekivati da čovjek bude pošten u takvoj situaciji, to je totalno van pameti i nema veze sa zdravim razumom. Tko je to vidio!? Stvarno nemate razumijevanja za takve ambiciozne ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije